Express-Kuva Oy kuvaa Jippo-junioreiden jalkapallojoukkueita
19.-20.3.2024

Seura/joukkueenjohtaja ilmoittaa ryhmäkohtaisen aikataulun.

Kaikkien on ilmoittauduttava valokuvaukseen tällä sivulla olevan linkin kautta. Huoltajan tulee ilmoittaa alaikäiset kuvattavat. Täysi-ikäinen voi ilmoittaa itsensä.

Ilmoittautumalla kuvaukseen hyväksytään ehdot ja henkilötietojen käsittely sivun alaosassa olevien ehtojen mukaisesti.

_____________________________

Ohjeita ilmoittautumissivun täyttämiseen:


HUOM! Täytä kaikki kolme kohtaa. Saat sähköpostiisi vahvistuksen, kun ilmoittautuminen on tehty.

Jos et pysty osallistumaan kuvaukseen, peruuta ilmoittautuminen sähköpostilla info@expresskuva.fi -osoitteeseen.

Kohta 1. Ilmoita kuvattavan etu- ja sukunimi ja valitse joukkue/ryhmä. Tässä kohtaa voit ilmoittaa niin monta kuvattavaa kuin kuvaukseen osallistuu. Varmista ennen tallennusta, että valitsit kuvattavalle oikea ryhmän.

Jos kuvattava on useammassa ryhmässä, valitse listasta ns. pääryhmä, ja kirjoita muut ryhmät ”Kommentit” -kohtaan.

Kohta 2. Valitse tässä haluatko kuvia nähtäväksi vai et.

Kun valitset Peruspaketin nähtäväksi, sinulle lähetetään viesti, kun kuvat ovat katsottavissa. Sinulla on viestin saapumisesta 10 pv aikaa tehdä oma tilaus tai peruuttaa peruspaketti. Voit tällöin myös tehdä juuri sellaisen tilauksen kuin haluat. Jos teet 10 pv aikana oman kuvatilauksen, peruuntuu peruspaketti.

Jos et tänä aikana tee omaa tilausta tai peruutusta, lähetämme sinulle peruspaketin kotiin katsottavaksi. Tästä kuvapaketista voit palauttaa haluamasi kuvat tai koko paketin ilman minkäänlaisia kustannuksia.

Mikäli valitset Ei Kiitos -vaihtoehdon, sinulle ei tule viestejä, ei kuvapakettia, eikä kuvia tule lainkaan katsottavaksi verkkopalveluunkaan.

Kohta 3. Ilmoita omat (huoltajan) yhteystietosi. Tähän osoitteeseen lähetetään mahdolliset kuvatilaukset. Viestit kuvista tulevat tässä ilmoitettuihin matkapuhelimeen ja sähköpostiin.


Tälläinen ilmoitus on sivulla, kun ilmoittautuminen on onnistuneesti tehty.

Pelaajakorttikansion esittely

(Voidaan tilata erikseen vain ilmoittautumisen yhteydessä)

Pelaajakorttikansio on digipainettu A4-kokoinen stiftattu vihkonen, joka sisältää mm. 18 kpl 6x9cm kokoisia pelaajakortteja. Näistä korteista saat pitää ILMAISEKSI 9 korttia, vaikka palauttaisitkin Pelaajakorttikansion. Siinä on myös n. 30×40 cm pelaajataulu, jossa on hienoon graafiseen taustaan upotettuna muotokuva ja ryhmäkuva. Pelaajakorttikansiossa on myös kaikki seuran kuvatut joukkueet.

Pelaajakorttikansio toimitetaan n. kuukauden kuluttua Peruskuvapaketin toimittamisen jälkeen.
Pelaajakorttikansio maksaa 24,90 €.
Halutessasi voit palauttaa kaikki tuotteet postikuluitta. Mitään ostopakkoa ei ole.Asiakaspalveluumme voi olla yhteydessä, jos tulee kysyttävää.
info@expresskuva.fi
puh. 020 7497 690 , arkisin klo 11.00-13.00

Verkkopalvelussamme voi tehdä juuri sellaisen kuvatilauksen kuin haluaa. Palvelussa voi myös yhdistää saman perheen kaikki kuvatut lapset vaikka yhdelle kuva-arkille, joten kuvatilaukset ovat myös edullisia.

Peruskuvapaketin hinta on 49,90 € + toimituskulu 4,90/lähetys. Kuva-arkkeja voi myös leikata osiin ja maksaa sen mukaisesti vain pitämistään kuvista.

Verkkopalvelussamme on paljon erilaisia vaihtoehtoja, esim. pelaajatauluja, magneetteja ym.

Ehdot: Kuvat ovat nähtävissä verkkopalvelussamme 10 pv ajan. Mikäli et tee omaa tilausta tai peruuta peruspakettia, peruspaketti lähetetään kotiinne nähtäväksi 20 päivän ajaksi. Tämän ajan kuluttua kuvia ei voi palauttaa. Kuvapaketin hintaan lisätään aina toimituskulu 4,90 €/toimitus. Express-Kuva Oy maksaa kuvien mahdollisen palautuksen. Mikäli joudumme lähettämään maksumuistutuksen, veloitamme 5 € muistutusmaksun.

Tässä kuvauksessa kuvattuja ryhmä- ja muotokuvia voidaan käyttää seuran eri toiminnoissa. Mikäli ryhmä päättää myydä kalentereita, ryhmäkuvaa käytetään kalenterissa.

Henkilötietojen käsittely (GDPR): Henkilötietorekisterin ylläpitäjä on Express-Kuva. Osallistuja/huoltaja suostuu sähköisellä ilmoittautumislomakkeella kerättyjen henkilötietojen ja valokuvauksessa otettujen valokuvien tallentamiseen asiakastietojärjestelmäämme. Henkilötietoja käsitellään perustuen rekisteröidyn suostumukseen. Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on kuvien ja kuvatilausten toimitusten ja maksamisen mahdollistaminen seuralle ja osallistujalle/huoltajalle. Mikäli suostumusta henkilötietojen käsittelyyn ei anneta, henkilö ei voi osallistua kuvaukseen. Tietoja ei luovuteta muuhun käyttöön kuin mahdolliseen perintään tai viranomaispyynnön johdosta. Tietoja ei siirretä säännönmukaisesti EU:n ja Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Henkilötietoja säilytetään ainoastaan niin kauan kuin on tarpeellista kaikkien Express-Kuvan sitoumusten täyttämiseksi seuralle ja kuvaukseen osallistujalle, eli niin kauan kuin voidaan olettaa osallistujan tilaavan kuvia valokuvauksesta. Express-Kuva voi olla velvoitettu säilyttämään joitain henkilötietoja pidempään kirjanpito- tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä johtuen. Rekisterissä oleva henkilö voi milloin tahansa pyytää otteen häntä koskevista henkilötiedoista, pyytää tietojen käsittelyn rajoittamista, niiden korjaamista tai poistamista rekisteristä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Rekisteröidyllä on aina oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle tavasta, jolla käsittelemme rekisteröidyn henkilötietoja. Valitus tehdään toimivaltaisen viranomaisen ohjeistamalla tavalla suoraan toimivaltaiselle viranomaiselle, joka Suomessa on tietosuojavaltuutettu. Tietosuojaseloste www.expresskuva.fi -sivustolla.