Express-Kuva Oy fotograferar Nykarleby IKs lag
8.-9.7.2024

Förening/lagledare meddelar gruppens schema.

Alla måste anmäla sig till fotograferingen via länken på denna sida. Vårdnadshavare anmäler minderåriga som ska fotograferas. Myndiga personer kan anmäla sig själva.

Genom att anmäla sig till fotografering godkänner man villkoren och behandlingen av personuppgifter i enlighet med villkoren längst ner på sidan.

_____________________________

Instruktioner för ifyllning


OBS! Fyll i alla tre punkter. Du får en bekräftelse via e-post när anmälan är gjord.

Om du inte kan delta i fotograferingen, avboka din anmälan via e-post till info@expresskuva.fi.

Punkt 1. Ange förnamn och efternamn på den person som ska fotograferas och välj lag/grupp. Här kan du ange så många personer som ska fotograferas som deltar i fotograferingen. Se till att du har valt rätt grupp för den person som ska fotograferas innan du sparar.

Om den som ska fotograferas tillhör flera grupper, välj den så kallade huvudgruppen från listan och skriv de andra grupperna i fältet ”Kommentarer”.

Punkt 2. Välj val om du vill se bilderna eller inte.

När du väljer att se Grundpaketet kommer du att få ett meddelande när bilderna är tillgängliga för visning. Du har 10 dagar från att du har mottagit meddelandet att beställa dina egna bilder eller att avboka Grundpaketet. Du kan då också beställa just de bilder du vill ha. Om du beställer dina egna bilder inom 10 dagar avbokas Grundpaketet.

Om du inte gör en egen beställning eller avbokning under denna tid, kommer vi att skicka ett grundpaket till ditt hem på påseende. Från detta fotopaket kan du returnera de bilder du vill ha eller hela paketet utan kostnad.

Om du väljer alternativet ”Nej tack”, kommer du inte att få några meddelanden, inga bildpaket och inga bilder alls att titta på på webbtjänsten.

Punkt 3. Ange dina (vårdnadshavares) kontaktuppgifter. Till denna adress skickas eventuella beställningar av bilder. Meddelanden om bilder kommer till de mobiltelefoner och e-postadresser som anges här.


Ett liknande meddelande visas på sidan när registreringen har slutförts.

Presentation av Pelaajakorttikansio

(Kan beställas separat endast i samband med anmälan.)

Pelaajakorttikansio är en digitaltryckt A4-häftad broschyr som innehåller bland annat 18 st 6x9cm stora spelarkort. Av dessa kort får du behålla 9 kort GRATIS, även om du returnerar spelarkortsmappen. Den innehåller också en cirka 30×40 cm spelartavla med ett porträtt och ett gruppfoto infogade i en vacker grafisk bakgrund. Pelaajakorttikansio innehåller också alla klubbens fotograferade lag.

Pelaajakorttikansio levereras ungefär en månad efter att grundpaketet har levererats.
Pelaajakorttikansio kostar 24,90 €.
Du kan returnera alla produkter gratis om du vill. Det finns inget köptvång.Vår kundtjänst kan kontaktas om du har några frågor.
info@expresskuva.fi
puh. 020 7497 690 , vardagar klo 11.00-13.00

I vår webbtjänst kan du beställa bilder precis som du vill ha dem. Tjänsten gör det också möjligt att kombinera alla bilder av dina barn från samma familj på ett enda ark, vilket gör beställningen av bilder ännu mer prisvärd.

Grundpaketets pris är 49,90 € + frakt 4,90 €/försändelse. Du kan också klippa ark med bilder i delar och betala endast för de bilder du behåller.

Vår webbtjänst har många olika alternativ, t.ex. spelartavlor, magneter och mer.

Villkor: Bilderna kan ses på vår webbtjänst i 10 dagar. Om du inte gör en beställning eller avbeställer grundpaketet, skickas grundpaketet hem till dig på påseende i 20 dagar. Efter denna tid kan bilderna inte returneras. En fraktkostnad på 4,90 €/leverans läggs alltid till till bildpaketets pris. Express-Kuva Oy betalar för eventuell retur av bilderna. Om vi ​​tvingas skicka en påminnelse om betalning, debiterar vi en påminnelseavgift på 5 €.

Grupp- och porträttfoton som tagits i detta fotografering kan användas för olika funktioner i föreningen. Om gruppen beslutar att sälja kalendrar kommer gruppbilden att användas i kalendern.

Personuppgiftsbehandling (GDPR): Personuppgiftsansvarig är Express-Kuva. Deltagaren/vårdnadshavaren samtycker till lagring av personuppgifter och bilder tagna vid fotograferingen i vårt kundsystem, som samlats in via det elektroniska anmälningsformuläret. Personuppgifter behandlas baserat på den registrerades samtycke. Syftet med personuppgiftsbehandlingen är att möjliggöra leverans och betalning av bilder och bildbeställningar för föreningen och deltagaren/vårdnadshavaren. Om samtycke till personuppgiftsbehandling inte ges kan personen inte delta i fotograferingen. Uppgifterna lämnas inte ut för något annat ändamål än eventuell indrivning eller på grund av en myndighetsbegäran. Uppgifterna överförs inte regelbundet utanför EU och EES. Personuppgifter lagras endast så länge som det är nödvändigt för att uppfylla alla Express-Kuvas åtaganden gentemot föreningen och deltagaren i fotograferingen, det vill säga så länge det kan antas att deltagaren beställer bilder från fotograferingen. Express-Kuva kan vara skyldig att lagra vissa personuppgifter under en längre tid på grund av bokföring eller annan tvingande lagstiftning. Den registrerade personen kan när som helst begära en kopia av sina personuppgifter, begära begränsning av behandlingen av dem, rättelse eller radering av dem från registret genom att kontakta kundtjänst. Den registrerade har alltid rätt att lämna in ett klagomål till tillsynsmyndigheten om hur vi behandlar den registrerades personuppgifter. Klagan görs på det sätt som föreskrivs av den behöriga myndigheten, som i Finland är Datainspektionen. Dataskyddsbeskrivning finns på webbplatsen www.expresskuva.fi.