Express-Kuva Oy kuvaa Turun Nappulaliigan ryhmiä

25.-26.3. ja 2.4.2023 

Joukkueenjohtaja ilmoittaa ryhmäkohtaisen aikataulun.

Kaikkien on ilmoittauduttava valokuvaukseen tällä sivulla olevan linkin kautta. Huoltajan tulee ilmoittaa alaikäiset kuvattavat. Täysi-ikäinen voi ilmoittaa itsensä.

Ilmoittautumalla kuvaukseen hyväksytään ehdot ja henkilötietojen käsittely sivun alaosassa olevien ehtojen mukaisesti.

_____________________________

Ohjeita ilmoittautumissivun täyttämiseen:


HUOM! Täytä kaikki kolme kohtaa. Saat sähköpostiisi vahvistuksen, kun ilmoittautuminen on tehty.

Kohta 1. Ilmoita kuvattavan etu- ja sukunimi ja valitse joukkue/ryhmä. Tässä kohtaa voit ilmoittaa niin monta kuvattavaa kuin kuvaukseen osallistuu. Varmista ennen tallennusta, että valitsit kuvattavalle oikean ryhmän.

Jos kuvattava on useammassa ryhmässä, valitse listasta ns. pääryhmä, ja kirjoita muut ryhmät ”Kommentit” -kohtaan.

Kohta 2. Valitse tässä haluatko kuvia nähtäväksi vai et.

Kun valitset Turun Nappulaliiga-paketin nähtäväksi, sinulle lähetetään viesti, kun kuvat ovat katsottavissa. Sinulla on viestin saapumisesta 10 pv aikaa tehdä oma tilaus tai peruuttaa paketti. Voit tällöin myös tehdä juuri sellaisen tilauksen kuin haluat. Jos teet 10 pv aikana oman kuvatilauksen, peruuntuu Turun Nappulaliiga-paketti.

Jos et tänä aikana tee omaa tilausta tai peruutusta, lähetämme sinulle Turun Nappulaliiga -paketin kotiin katsottavaksi. Voit halutessasi palauttaa paketin ilman minkäänlaisia kustannuksia.

Mikäli valitset Ei Kiitos -vaihtoehdon, sinulle ei tule viestejä, ei kuvapakettia, eikä kuvia tule lainkaan katsottavaksi verkkopalveluunkaan.

Kohta 3. Ilmoita omat (huoltajan) yhteystietosi. Tähän osoitteeseen lähetetään mahdolliset kuvatilaukset. Viestit kuvista tulevat tässä ilmoitettuihin matkapuhelimeen ja sähköpostiin.


Tälläinen ilmoitus on sivulla, kun ilmoittautuminen on onnistuneesti tehty.


Asiakaspalveluumme voi olla yhteydessä, jos tulee kysyttävää.
info@expresskuva.fi
puh. 020 7497 690 , arkisin klo 11.00-13.00

Verkkopalvelussamme voi tehdä juuri sellaisen kuvatilauksen kuin haluaa. Palvelussa voi myös yhdistää saman perheen kaikki kuvatut lapset vaikka yhdelle kuva-arkille, joten kuvatilaukset ovat myös edullisia. Kuva-arkkeja voi myös leikata osiin ja maksaa sen mukaisesti vain pitämistään kuvista.

Turun Nappulaliiga 2023-paketin hinta on 17,90 € + toimituskulu 4,90/lähetys. Osa kuvapaketin hinnasta ohjataan Turun Nappulaliigan vähävaraisten tukirahastoon ja seuran yleisen toiminnan kehittämiseen. Kiitos tuestasi.

Verkkopalvelussamme on paljon erilaisia vaihtoehtoja, esim. pelaajatauluja, magneetteja ym.

Ehdot: Kuvat ovat nähtävissä verkkopalvelussamme 10 pv ajan. Mikäli et tänä aikana tee omaa tilausta tai peruuta Turun Nappulaliiga-pakettia, lähetämme paketin kotiinne nähtäväksi 20 päivän ajaksi. Tämän ajan kuluttua kuvia ei voi palauttaa. Kuvapaketin hintaan lisätään aina toimituskulu 4,90 €/toimitus. Express-Kuva Oy maksaa kuvien mahdollisen palautuksen. Mikäli joudumme lähettämään maksumuistutuksen, veloitamme 5 € muistutusmaksun.

Tässä kuvauksessa kuvattuja ryhmä- ja muotokuvia voidaan käyttää seuran eri toiminnoissa. Mikäli ryhmä päättää myydä kalentereita, ryhmäkuvaa käytetään kalenterissa.

Henkilötietojen käsittely (GDPR): Henkilötietorekisterin ylläpitäjä on Express-Kuva. Osallistuja/huoltaja suostuu sähköisellä ilmoittautumislomakkeella kerättyjen henkilötietojen ja valokuvauksessa otettujen valokuvien tallentamiseen asiakastietojärjestelmäämme. Henkilötietoja käsitellään perustuen rekisteröidyn suostumukseen. Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on kuvien ja kuvatilausten toimitusten ja maksamisen mahdollistaminen seuralle ja osallistujalle/huoltajalle. Mikäli suostumusta henkilötietojen käsittelyyn ei anneta, henkilö ei voi osallistua kuvaukseen. Tietoja ei luovuteta muuhun käyttöön kuin mahdolliseen perintään tai viranomaispyynnön johdosta. Tietoja ei siirretä säännönmukaisesti EU:n ja Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Henkilötietoja säilytetään ainoastaan niin kauan kuin on tarpeellista kaikkien Express-Kuvan sitoumusten täyttämiseksi seuralle ja kuvaukseen osallistujalle, eli niin kauan kuin voidaan olettaa osallistujan tilaavan kuvia valokuvauksesta. Express-Kuva voi olla velvoitettu säilyttämään joitain henkilötietoja pidempään kirjanpito- tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä johtuen. Rekisterissä oleva henkilö voi milloin tahansa pyytää otteen häntä koskevista henkilötiedoista, pyytää tietojen käsittelyn rajoittamista, niiden korjaamista tai poistamista rekisteristä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Rekisteröidyllä on aina oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle tavasta, jolla käsittelemme rekisteröidyn henkilötietoja. Valitus tehdään toimivaltaisen viranomaisen ohjeistamalla tavalla suoraan toimivaltaiselle viranomaiselle, joka Suomessa on tietosuojavaltuutettu. Tietosuojaseloste www.expresskuva.fi -sivustolla.